Hplus Garden

Onze diensten

Tuinonderhoud

Een mooie tuin heeft permanent onderhoud nodig. Laat u gerust bijstaan door ons vakmanschap:

  • Snoeien van hagen, bomen en rozen vragen om de juiste snoeiwijze.
  • Opruimen van uw tuinafval (snoeiafval, bladeren, onkruid, ...)
  • Deskundige onkruidbestijding en behandelen van ziektes.
  • Maaien en bemesten van uw gazon. Wij houden uw gras in topconditie.
  • Aanplanten van nieuwe planten.
  • Uw vijver blijft helder door onze zorgen.
  • Grond- en zeefwerken.

Zowel privé als bedrijven

Hplus Garden doet zowel het onderhoud van privétuinen als de tuinen van bedrijven en overheid.

Ook zware klussen

Doet u graag (deels) zelf het onderhoud van uw tuin? Geen probleem. Voor de moeilijke en zware klussen komen wij u graag helpen.

Tuinaanleg

Onze ervaring staat garant voor een mooie uitvoering van uw nieuwe tuin.

Wij hebben talloze mooie tuinrealisaties die we graag met u delen. Ons team en materiaal staan garant voor een snelle en professionele uitvoering.

Hplus garden maakt samen met u een mooi tuinontwerp. We voeren eerst de voorbereiding uit: grondwerken, onkruid verwijderen, … Vervolgens maken we uw tuin plantklaar en werken we alles tot in de puntjes af.

Aanleg van uw bestrating, omheining, beregening, irrigatie, zwembad en poolhouse doen we met plezier. En natuurlijk een zorgvuldig gekozen beplanting: grassen, bomen, heesters, hagen, kruiden en bloemen.

Boomverzorging

Hplus garden heeft de nodige certificatie en ervaring met het snoeien van grote bomen.

Met de nodige klimtechnieken en het juiste materiaal kunnen wij complexe snoeiwerken uitvoeren. Dit op een veilige manier voor uw omgeving.

Ontmantelen van bomen bij stormschade, onderhoud van bomen, behandelen van ziektes, snoeien van moeilijke takken, inkorten van bomen, ...

Poolhouses, zwembaden en bestrating

Maak van uw tuin een totaalbeleving. Wij doen de aanleg van uw terras en bestrating. Mag het iets extra zijn? Uw zwembad en poolhouse bouwen we natuurlijk ook!

Deskundig onkruid en ziektes bestrijden

De regelgeving rond het gebruik van bestrijdingsmiddelen wordt steeds strenger. Wij hebben de nodige kennis en vergunningen voor het correct gebruik van deze middelen.

Het juist herkennen van ziektes bij planten en preventief ingrijpen zorgt ervoor dat uw tuin mooi blijft in alle omstandigheden. Samen met u bekijken we wat de beste strategie is bij onkruid- en ziektebestrijding. Er zijn hiervoor heel wat technieken die in aanmerking komen.